keskiviikko 15. helmikuuta 2023

Amanda Vaara: Pientä fiksausta vailla

 

Kiinteistövälittäjänä uran tehnyt Venla toipuu burnoutista, ja päättää muuttaa elämänsä suuntaa kerta heitolla. Hän ostaa vanhan koulun. Venla muuttaa intoa puhkuen uuteen kotiinsa, jonne hänen uusi työpaikkansa myös tulee. Hän nimittäin perustaa oman majatalon. Onnen edessä seisoo ainoastaan kamala ex-aviomies, valittava äiti ja teinitytär, joka ei innostu ideasta asua majatalossa. Onneksi sentään hyviäkin asioita tapahtuu. 

Pientä fiksausta vailla aloittaa majatalo Villa Venla -sarjan.
Pientä fiksausta vailla on hyvin vauhdikas sarjan aloitus. Pieni, nopealukuinen viihdekirja sisältää yllättävän paljon kaikenlaisia tapahtumia. Ei niitä liikaa ollut, mutta varsinkin naapureihin liittyvä sivujuoni tuntui keskeneräiseltä, sellaiselta nopeasti mukaan sysätyltä ajatukselta, joka ei sitten aivan kantanut loppuun asti. 

Tämän sarjan jatko-osat ovat ehdottomasti lukulistallani, sillä tämä on ihanaa viihdettä, sieltä kevyimmästä päästä. Arkisia asioita kiinnostavassa ympäristössä, suhdedraamaa, oman tiensä etsimistä, itsensä toteuttamista, ystävyyttä ja vielä hitusen blogimaailmaankin hyppäämistä. Toimii minulle. Viihdyin todella seuraten majatolon perustamistoimia, ja kaikkea pientä ihanaa arkista, jota se toi mukanaan. Suhdeasiat sen sijaan eivät miellyttäneet, siis en vaan pidä tuosta Venlan ihastuksesta, enkä ymmärrä miksi Venla pitää. 


Pientä fiksausta vailla
Karisto, 2017
Elisa kirjan äänikirja
kesto: 7h 5min
Lukija: Mervi Takatalo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti