torstai 27. joulukuuta 2012

Katri Manninen: Loma Losissa


Marika yrittää miellyttää kaikkia vuosi toisensa jälkeen. Kun hänen pitkäaikainen poikaystävänsä viimein polvistuu Marikan eteen kosiakseen tätä, on vastaus yllättäen ei. Juorut pikkukaupungissa leviää salaman nopeasti, eikä kukaan tunnu ymmärtävän Marikan päätöstä, ei edes hän itse.
Pian Marikan elämään saapuu jännitystä, kun hänen serkkunsa, villi ja räväkkä Annika kutsuu hänet lomaksi Losiin hukuttamaan murheensa suuren kaupingin loisteeseen.
Marika lähtee Suomesta täynnä jännitystä tulevasta, mutta suurkaupungin tapahtumat ovat jotain aivan muuta kuin Marika on kuvitellut.

Sain tämän Katri Mannisen Loma Losissa kirjan joululahjaksi. Kirjan lukemiseen ei kauaa aikaa mennyt ja se sopiikin hyvin välipalaksi. Juoni oli menevä ja leppoisa, joten tavallaan pidin kirjasta. :D Kuitenkaan tämä ei tarjonnut minulle mitään wow fiilistä ja jäi kauas lempi hömppäkirjoistani. Kirjaan mahtui vain pintaraapaisu henkilöistä, ei siis kovin laajaa kuvailua heistä. Vaikka kirja kokonaisuudessaan oli todella viihdyttävä ja jopa hauska, olin hieman pettynyt loppuun, sillä kaikki tuntui käyvän hieman liiankin helposti.
Eli lyhyesti, koukuttava ja viihtyisä lukukokemus, mutta ei kovin syvällinen. Suuren suuria rakkaustarinoita kirjalta ei kannata odottaa, sillä hahmot olivat aika liikkuvaisia. Kirjassa olevat suhteet olivatkin sitten mielenkiintoisia ja varsin räiskyviä. :)
Tähän kirjaan on myös jatko-osa Kesä Kaliforniassa joka olisi myös kiva lukea.

P.S. Kansi on tässäkin kirjassa oikein houkuttava. :D


Loma Losissa
Gummerus, 2008
s.218

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti