lauantai 3. lokakuuta 2015

E L James: Fifty Shades Vapautettu

Anastasia Steele ja Christian grey ovat viimeinkin menneet naimisiin ja yhteinen tulevaisuus voi alkaa. Suhdetta kuitenkin varjostaa edelleen Christianin synkkä menneisyys, josta tämä ei ole valmis puhumaan.
Myös suhteen ulkopuolelta tuleva uhka estää avioliiton täysin onnellisen etenemisen ja pariskunta saa monia huolia ja esteitä eteensä.

Fifty Shades -Vapautettu on kolmas ja viimeinen osa Fifty Shades trilogiasta. Viimeinkin sain sen luettua, vaikka kiinnostusta ei ole enää ollut oikein aloittaa tätä, tylsän kakkos osan jälkeen.
Nyt kun tämä trilogia on luettu, voin todeta, että sen olisi oikein hyvin voinut jättää lukemattakin.

Ensimmäinen osa silloin joskus, kun sen luin paljon aikaisemmin, oli uuden tyylinsä takia mielenkiintoinen ja koukuttava, mutta jo trilogian toinen osa toisti itseään ilman erityisempää päämäärää. Tämä kolmas osa oli jo niin tylsä samankaltaisuutensa ja tylsän juonen takia, että lukeminen oli tuskaa.

Toisessa osassa hauskana pitämäni Anastasian sisäinen jumalatar, tuntui nyt erittäin ärsyttävältä, niin kuin kovin moni muukin asia kirjassa.

Tästä kirjasta keksisi niin paljon huonoa sanottavaa, mutta kovin vähän hyvää, joten taidan jättää tämän arvostelun vähän lyhyemmäksi. Jokainen varmasti on jo ymmärtänyt, ettei tämä sarja enää kiinnosta tätä lukijaa.


Fifty Shades Vapautettu, (Fifty Shades Freed, 2012)
Otava
Suom. Johanna Rossi
s. 621

4 kommenttia:

 1. Oli pakko kommentoida, että tykkään blogisi kuvista :) Ne ovat erilaisia ja kekseliäitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Kuva ideoita on myös useimmiten hauska keksiä.

   Poista
 2. Olen samaa mieltä Katriinan kanssa, blogisi kuvat ovat hienoja! :)
  Blogissani on sinulle tunnustus:
  http://tuntematon-lukija.blogspot.fi/2015/10/liebster-award-tunnustus.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos haasteesta ja kehuista! :) Vastaan piakkoin haasteeseen.

   Poista