tiistai 9. huhtikuuta 2013

Jennifer Weiner: Hyvä sängyssä


Cannien järkytys on suuri, kun naistenlehden sivulta paljastuu hänen entisen miesystävän Bruce Gubermanin kirjoittama juttu "Elämää XL-kokoisen naisen kanssa". Cannie ymmärtää heti, että juttu kertoo hänestä ja raivostuu Brucelle julkisesta nöyryyttämisestä. Toivuttuaan suurimmasta järkytyksestä Cannien alkaa miettimään tekikö virheen ehdottaessaan taukoa Brucen kanssa ja tahtoo tämän takaisin. Cannien elämässä alkaa tapahtumaan todella suuria muutoksia, joista kaikki ei ole helppoja.

     Empäs kerro kirjasta tuon tarkemmin tällä kertaa, että säilyy kaikki nuo suuret tapahtumat yllätyksenä. Minä pidän chick litistä kovasti ja tämä kirja oli mielestäni aivan loistava. Tavallisen iloisen meiningin lisäksi kirjassa oli muutamia todella surullisia kohtia ja vakaviakin aiheita. Päähenkilö Cannie oli hauska ja nokkela. Hänen ajatuksensa kulkee todella paljon painonsa ympärillä, eikä sitä helpota Brucen kirjoittama lehtijuttu. Cannieta kuvaillaan todella mielenkiintoisesti, joka innostaa kirjan lukemisessa. Muut kirjan hahmot esitellään aika pintapuolisesti, mutta joukosta löytyy värikästä porukkaa, lesbo äidistä, laihdutuspiirin hauskoihin jäseniin.
       Kirjan loppu ei yllättänyt, vaan oli aika ennalta arvattava, vaikka loppupuolella olikin jännitystä, että jos sittenkin tapahtuisi toisin kuin oli ajatellut. Juoni on todella tapahtuma rikasta ja chick litin tapaan todella yliampuvia tapahtumia löytyy paljon, mutta juuri siksi näistä pidän. :D
Kirja etenee sujuvasti ja sitä voisi lukea aina vaan lisää. Suosittelen kokeilemaan.


Hyvä sängyssä (Good in Bed, 2001)
Otava, 2002
suom. Terhi Leskinen
s.524
kansi: Jenni Noponen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti