keskiviikko 4. tammikuuta 2017

2016 & 2017


Viime vuoden alussa lukutahti ei päätä huimannut, joten luettujen kirjojen määrä jäi 46 kirjaan. Luettujen kirjojen joukosta löytyy sekä helmiä, että pettymyksiä. Luin paljon kirjoja kirjailijoilta, jotka olivat minulle ennestään tuntemattomia ja niiden joukosta löytyikin monta mahtavaa kirjoittajaa, kuten Emmi Itäränta, Dolores Redondo ja Sujata Massey.
Suurimmat pettymykset olivat kirjoja, joilta odotin aivan liikaa, kuten C.J. Sansomin Talvi Madridissa ja Pajtim Statovcin Kissani Jugoslavia.

Joulukuu oli minulle Muumikuu, sillä Muumikirjajoulukalenterin luukusta ilmestyi joka aamu pieni PIXI -muumikirja. Kirjojen tyyli vaihteli suuresti. Välillä oli pienemmille suunnattuja hyvin yksinkertaisia kirjoja ja välillä pitempiä tarinoita mielestäni hienommilla kuvilla. Kirjoilla oli eri kirjoittajia ja kuvittajia, joten moneen makuun kalenteri tarjosi Muumitarinoita.


Tälle vuodelle en aseta itselleni tavoitteita kirjojen määrän suhteen, mutta 100 -vuotiaan Suomen kunniaksi tarkoituksenani on ainakin lukea muutamia suomalaisia klassikoita.

Hyvää uutta lukuvuotta kaikille!

2 kommenttia:

  1. Hyvää vuotta 2017! Ajattelin itsekin lukea suomalaisia kirjoja juhlavuoden kunniaksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mielenkiinnolla jään odottamaan mitä kirjoja luet. :)

      Poista