maanantai 25. toukokuuta 2015

Blogin uusi ulkoasu

Useat ovatkin jo varmaan huomanneet, että blogini ulkoasu on kokenut muodonmuutoksen. Olen jo kauan pähkäillyt, minkä näköiseksi blogini haluaisin tehdä ja kokeillut kaikenlaista harjoitusblogissa, mutta nyt olin tyytyväinen tähän ulkoasuun, joka jää blogiin ainakin toistaiseksi. :)

Toinen muutos joka blogissani on tapahtunut, on uudenlaiset kirjakuvat. Yritän keksiä kaikkiin kirjakuviin rekvisiitaksi, jotakin joka liittyy kyseiseen kirjaan. Omasta mielestäni nämä uudet kuvat ovat paremmat. Kuvan rekvisiitta voi olla asia joka liittyy suuresti kirjan aiheeseen, tai vain joku pienenpieni asia, joka kirjassa on mainittu. Joskus kuvan reksvisiittaa ei ole edes mainittu, mutta itselleni on tullut kirjasta kyseinen asia mieleen. Toivottavasti pidätte uudesta ulkoasusta ja uusista mielenkiintoisemmista kirjakuvista. :)

Olen myös pistänyt pystyyn blogilleni omat facebook sivut, joita voi myös seurailla. Tarkoituksena olisi laittaa facebook sivulle, muutakin, kuin pelkästään linkit lukemiini kirjoihin, joten sieltä saattaa välillä löytyä jotakin, mitä täältä ei. :)

Facebook sivuille pääset täältä.

2 kommenttia:

  1. Hei! Pidän kirjakuvistasi. Joskus jaksan ja ehdin itsekin etsiä ja miettiä rekvisiittaa sekä taustoja kirjojen kuvia varten. Ovathan kuvat siten paljon mielenkiintoisemman näköisiä ja ketovat myös yllättävän paljon itse kirjasta tai siitä lukukokemuksesta, jonka se on kuvaalle ja lukijalle tuonut.

    VastaaPoista
  2. Kiitos! :) Näitä kirjakuvia on kiva ottaa ja tavallaan tulee samalla mietittyä kirjaa vähän syvemmin, kun pitää miettiä miltä kirja näyttäisi. :)

    VastaaPoista