perjantai 16. elokuuta 2024

Sara Shepard: Valehtelevat viettelijät -Täydellinen

 

Rosewoodin asukkaiden salaisuudet paljastuvat yksi kerrallaan, kiitos mystisen A:n. Aria, Spencer, Hanna ja Emily yrittävät sinnikkäästi päästä eroon tuosta kaiken tietävästä piinaajasta, mutta A ei hevillä luovuta ja tytöillä on jälleen edessään kovat ajat. A:n kaikkialle näkevät silmätkään eivät kuitenkaan estä tyttöjä sotkeutumasta uusiin salaisuuksiin ja juonitteluihin. 
"Spencerin tajunta alkoi säröillä. Melissan sijaan hän näki Alin. Molemmilla oli samanlainen ylimielinen minä olen täydellinen ja sinä et ole mitään -ilme."s.221
Täydellinen on kolmas osa Valehtelevat viettelijät -sarjasta.
Nyt tämän kolmannen osan luettuani voin jo sanoa, että olen päässyt sarjan makuun. Hetki kesti lämmetä tällekin sarjalle, mutta nyt olen koukussa. 

Täydellinen tarjoaa täydellisen dramaattisia hetkiä. Arian, Emilyn, Spencerin ja Hannan elämää kuvataan vuorollaan ja kaikki tarjoavat omat dramaattiset kuvionsa kirjaan. Tällä kertaa minulle hykerryttävintä menoa tarjosi Aria ja Ezra, kun taas tarinan hyytävästä puolesta vastasi ehdottomasti Spencer. Teinidraamailupalkinnon sen sijaan voittaisi Hanna, niin kuin yleensäkin. Mutta yllätyksekseni hän näytti tässä osassa myös sellaista lempeämpää puolta itsestään. 

Kirja oli jälleen nopealukuista, salaisuuksien täyteistä viihdettä, jossa A:n henkilöllisyyttä selvitellään, samoin kuin Alin murhaajaa, mutta sarjan ollessa näin alkuvaiheessa, ei kannata pidätellä hengitystä sitä suurta paljastusta odottaessa. Loppuun oli taas tarjolla valtava koukku, joka houkuttelee tarttumaan seuraavaan osaan.


Täydellinen, (Perfect, 2007)
Gummerus, 2012
Suom. Paula Takio
s.279

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti